INTERIEURVERZORGING

De Weerd levert hoogwaardige interieurverzorging in uw bedrijfsruimte of interieurverzorging in uw appartementencomplex in de regio tussen Apeldoorn en Zwolle.
Schoonmaken wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad en iedereen zou het kunnen doen. Niets is minder waar! Schoonmaken is een vak, maar vooral ook mensenwerk. Natuurlijk staan chemie en machines ons terzijde om een goede kwaliteit te behalen, maar zonder mensen is dit niet mogelijk.
 
Voor het algemene schoonmaakonderhoud heeft De Weerd een team mensen in dienst dat opgeleid is in het onderhouden van kantoorpanden, scholen, praktijken, drukkerijen, fabriekshallen, winkels, kerken en garagebedrijven met showroom.. Zoals u ziet hebben we uit diverse richtingen ons klantenbestand opgebouwd. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de hand van een programma dat aangepast is op uw wensen. Veel klanten willen voor het vaste reguliere schoonmaakonderhoud ook vast personeel hebben. Deze wens kunnen wij verwezenlijken, het heeft immers zowel voor u als voor onszelf veel voordelen. U krijgt dan altijd dezelfde kwaliteit geleverd.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor onze interieurverzorging in de regio "Veluwe"