HOME > DE WEERD SCHILDERS

Tips en adviezen van de Vakman
De Weerd Schilders biedt u informatie over verschillende verfsoorten, hierbij kunnen wij gebruik maken van onze verfafdeling in onze winkel. Hier vindt u een groot scala aan kleuren en kleurtoepassingen en desgewenst kunnen wij u thuis adviseren.

Uiteraard kunt u ook direct de juiste verf bestellen via onze bestelmodule, de bestelde produkten zijn (indien vooradig) binnen 24 uur op te halen in onze winkel in Emst.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Bij ons kunt u het gehele jaar voordelig terecht. Niet alleen heeft De Weerd Schilders in de wintermaanden interessante kortingen, ook in de overige seizoenen hanteren wij uiterst scherpe prijzen. Overigens geldt dit niet voor schilderwerk alleen, De Weerd Schilders is een allround bedrijf dat ook op het gebied van glas, renovatie en klein bouwkundig werk zijn sporen heeft verdient.

Bovendien wordt dat werk uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan, ook als het gaat om materiaalgebruik en milieueisen. Dát is het grote voordeel van De Weerd Schilders.

Wilt u meer informatie omtrent de voordelige, allround mogelijkheden van De Weerd Schilders? Vul dan snel het formulier in en wij nemen contact met u op.