VLOEREN

Tapijt
De Weerd woninginrichting is dealer van de tapijtmerken, Bonaparte, Parade, Desso,
InterfloorEdel, maar ook voor Coralmatten bent u bij ons op het juiste adres.

Met deze selectie merken hebben we een gevarieerd aanbod in wol, synthetisch en katoenen kamerbrede tapijten. Wij geven u graag een vakkundig advies over de verschillende kwaliteiten tapijt en de juiste legmethodes ervan. Wij hanteren nog altijd de traditionele legmethode, tapijt op ondertapijt naar keuze gespannen op spanlatten voor het mooiste eindresultaat, comfort en het behoud van uw tapijt. Dit is ook de voorgeschreven legmethode van onze leveranciers zodat u ook garantie krijgt op uw tapijt. Er kan ook voor de moderne manier van plakken op ondertapijt naar keuze gekozen worden of, voor kantoorruimtes, direct verlijmd op de vloer.

Karpetten en Tapijten
Een mooi vloerkleed is de “finishing touch” bij de inrichting van uw huis, het zorgt voor een warme en behaaglijke sfeer. Bij De Weerd bent u aan het juiste adres voor een enorme keuze karpetten in vele motieven, designs, kleuren en afmetingen.

Alle kleuren en stijlen
Klassieke of Moderne stijlen uitgevoerd in verschillende materialen vindt u in ons assortiment. Karpetten zijn een traditionele specialiteit van De Weerd en daar zijn we best trots op. Kom maar eens kijken naar onze collectie!

Volumekarpet
Creëer een bijzonder en uniek karpet voor op je vloer. Wij maken een karpet naar keuze van iedere gewenste vloerbedekking. Door de randen van het tapijt om te vouwen en de ruimte hiertussen op te vullen met veerkrachtig ondertapijt ontstaat er een zeer luxueus karpet. Alle afmetingen en vormen zijn mogelijk.

Vinyl Novilon
In de volksmond heeft men het over vinyl of novilon. Alle soorten pvc vloeren vallen onder de noemer vinyl; de bekendste vinyl in Nederland brengt Forbo Krommenie op de markt onder de naam Novilon. Gemakkelijk onderhoud, lange levensduur.
Vinyl is uitermate geschikt voor woonkamers, keukens, slaapkamers en gangen voor diegenen die een representatieve vloer zoeken waarbij het gemakkelijke onderhoud en de lange levensduur op de eerste plaats komen. Groot aanbod in design en motieven
Door het enorme aanbod in motieven en kleuren is er altijd wel een vinyl dat bij je past. Hout, tegel en woongrind motieven zijn haast niet meer van echt te onderscheiden. De nieuwste ontwikkeling is het zgn. EMBOSSING: het aanbrengen van een reliëf structuur waardoor je vinyl het uiterlijk krijgt van echt hout, marmer of plavuis. Door de KRAS VASTE top laag blijft zo’n vloer dan ook jaren mooi. Zie de website van Forbo-flooring.nl.

PVC – vloeren/Vinyl stroken en tegels
Vinyl vloeren in stroken of tegels zijn er in veel kwaliteiten. De betere zijn standaard afgewerkt met een zgn. PU laag. Dit is op dit moment de hardste beschermlaag.  De vloer wordt in stroken of in tegels gelegd op een egaal gladde ondervloer. De planken zijn leverbaar in vele soorten hout kleuren die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn en ook de tegels geven een authentieke marmer of natuursteen look.  Doordat het product rechtstreeks op de vloer verlijmd wordt ontstaat er geen hinderlijke klankkast. Wij garanderen deze vloer voor minimaal 15 jaar. Zie de website van M-flor en Castell.

Laminaat
Natuurlijk heeft De Weerd ook een geweldige keuze in laminaat. Uiteraard voeren wij alleen de beste merken als Castell en Meister. Een laminaatvloer combineert de natuurlijke uitstraling van hout met de praktische voordelen van een kunststoffen vloer. Zelf leggen of laten leggen.
Je kunt je laminaatvloer natuurlijk zelf leggen, in dat geval wordt het materiaal gratis aan huis bezorgd, maar wij hebben ook een zeer vakkundige legger in huis, die ervoor zorgt dat je vloer, inclusief plinten perfect wordt gelegd. Castell is erin geslaagd een techniek te ontwikkelen die je laminaatvloer het originele en unieke uiterlijk geeft van een echte planken vloer d.m.v. het aanbrengen van houtnerven en reliëf.
Praktisch, duurzaam, lichtbestendig
Het nieuwe Click laminaat is niet alleen praktisch maar ook duurzaam en lichtbestendig. Door het gebruik van degelijke basis materialen, voorzien van een harde toplaag, gaat het lang mee. Zie de website van Meister.

COREtec PVC Vloeren
Een superieure weerstand tegen krassen
Door de 2 eindlagen UV lak (0,55 mm slijtlaag) is een COREtec vloer niet gevoelig voor krassen. Natuurlijk kan op elke vloer krassen ontstaan bij normaal gebruik, echter is wel zo fijn om te weten dat u een vloer in huis heeft die een hoge weerstand heeft.

Een stabiele vloer
COREtec Original PVC is opgebouwd uit maar liefst 4 lagen. De kurk zorgt ervoor dat de vloer zo stabiel is dat de vloer geen extra underlay nodig heeft. Deze onderlaag vangt oneffen ondervloeren op en is schimmelwerend.

Voordelen van COREtec PVC vloeren

  • Water- en slipbestendig;
  • Geluiddempend, ideaal voor appartementen;
  • Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk;
  • Streep- en vlekbestendig;
  • Minieme restindruk;
  • Ideaal voor renovatie;
  • Perfect voor vloerverwarming